YURTDIŞI GÜNCEL İŞ İLANLARI . CURRENT OVERSEAS JOBS: İsviçre Fransızca bilen MİMARLAR arıyoruz

22 Temmuz 2021 Perşembe

İsviçre Fransızca bilen MİMARLAR arıyoruz

 Fransızca bilen MİMARLAR arıyoruz.


Danışmanlığını yaptığımız firmamız için:

Lozan, İsviçre merkezli, mimari ve gayrimenkul geliştirme alanlarında faaliyet gösteren ve büyüyen bir şirketin ihtiyaç duyduğu mimarlık ve inşaat konularında hizmet vermek için kurmuş olduğumuz İstanbul’daki ofisimizde Mimar Yönetici ve Desinatör Mimar arıyoruz.

1. Yönetici Mimar için aranan özellikler: İsviçre’de yürütmekte olduğumuz inşaat projelerinde , proje geliştirme, realizasyon planlarının hazırlanması, satış dosyaların hazırlanması konularında A-Z ye İsviçre’deki bir mimarlık ofisi gibi çalışıp projeleri oluşturup takip edecek bir ekibi kurup yönetecek kapasiteye sahip 45 yaş ve üzerinde en az 10 yıllık yöneticilik tecrübesi olan, çok iyi derecede Fransızca bilen (İngilizce ikinci dil olarak tercih) bir yönetici mimar arıyoruz. İsviçre’de bir kaç ay eğitim süreci olacaktır. Yazılım, AutoCad, konularında üst seviye uzmanlık derecesi ve ayrıca ArchiCad, MS Project yazılımını da bilme ve verimli bir şekilde kullanabilme gereklidir.

2. Desinatör Mimar için aranan özellikler: 10 yıllık tecrübe,Autocad programını çok iyi derecede kullanma,Realisation çizimlerini Autcad programı ile çok derece çizebilen,35 yaş üzeri, İyi derecede İngilizce veya Fransızca dil bilgisi.
 
Başvurularınız için:
z.bayrak@ardam.ch





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı